-->

Kali Linux Paros Website Vulnerability Scanner

Selamun Aleyküm...

Intro  - "Paros" Proxy, web uygulamalarının güvenliğini değerlendirmek isteyen kişiler için yazılmıştır. Paros'un proxy niteliği sayesinde, çerezler ve form alanları da dahil olmak üzere, sunucu ve istemci arasındaki tüm HTTP ve HTTPS verileri engellenebilir ve değiştirilebilir.

Paros , Web Uygulaması Denetleme, test etme ve hata ayıklama için, ücretsiz Java tabanlı bir araçtır. Bu konuda, Paros'un birçok kullanımının sadece birkaçı gösterilecektir. Paros'un proxy özelliği, bir tarayıcıya gelen ve bu tarayıcıdan gelen trafiği denetlemek açısından çok değerlidir. Bu, geliştiricilerin ve denetçilerin, çerezlerin nasıl ayarlandığı, bir tarayıcıya yönlendirilen yönlendirmeler ve tarayıcıdan sunucuya gönderilen sorgular gibi web uygulama mimarilerinin çeşitli yönlerini araştırmalarını sağlar. Paros bazı otomatik tarama araçlarını içeriyor olsa da, bunlar oldukça zayıf ve Paros, neyi arayacağını bilen yetenekli bir penetrasyon test aracidir. (HTTP / HTTPS proxy. On-the-fly HTTP, XSS, SQL Enjeksiyonlari vb..)

Video: 

Begenip abone olmayı unutmayın..

Share
Uyari: Telif hakkı tamamen kaynağa aittir. Bu konuyla ilgili bir sorun varsa, burada bizimle iletişime geçebilirsiniz. Contact.

EN SON MAKALELER

Yorum Gönder